Petlebi.com Kedi ve Köpek Mamaları

Petlebi.com evcil hayvan besleyen kişiler için güvenilir alışverişte tek adres. Online petshop olduğu kadar ssahip olduğu içerik ve kullanıcılar tarafından kullanılan alanları sayesinde aynı zamanda bir sosyal ağ olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle kedi maması ve köpek maması çeşitlerini indirimli ve hediyeli olarak bu siteden temin edebilirsiniz. Oldukça şık tasarımı ve kolay kullanımlı olması sayesinde petlebi.com diğerlerinden farklı. Köpek mamasıalanında sektörün en iyi ve en kaliteliköpek maması ve kedi maması çeşitlerini kendi stoklarından aynı gün kargo ile gönderiyorlar.

Orijen, Acana, Royal Canin, Happy dog, Hill’s, Pro Plan gibi kaliteli mamalara site üzerinden rahatlıla ulaşabilirsiniz, kullanıcı dostu tasarımı sayesinde rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Kedileri için kuru kedi maması yanı sıra yaş mama,konserve mama veya ödül mamaları da bulmak mümkün. Kedinin diğer ihtiyaçları yani kum,kedi tuvaleti, tarak ve fırça, oyuncak gibi bir kedinin günlük ihtiyacı olabilecek her şeye petlebi.com’dan ulaşabilirsiniz.

Royal Canin Kitten 36

Kedi maması alırken dikkat edilmesi gereken her şeyi filtre olarak eklemişler mamanın hangi yaş grubuna ait olduğu, fiyatını, kilosunu ve markalar arasından seçerek bulabiliyorsunuz, aradığınız mamaya ulaşmak petlebi’yle çok kolay ve ekonomik. Bir çok mama hem indirimde hemde hediyeli olarak satılıyor ve son tüketim tarihi oldukça uzak taptaze olarak elinize ulaşıyor. Kedi mamalarını kendi stoklarından aynı gün kargoya veriyorlar ve uzaklığınıza en fazla 2 gün içinde elinize ulaşıyor.Kedi maması alanınıda sektörün öncülerinden royal canin’in en kaliteli ürünleri indirimli ve hediyeli olarak bu sitede yer alıyor, royal canin kedi maması çeşitleri en uygun fiyatlı olarak petlebi.com’da bulabilirsiniz hediyeleri de çabası.

Petlebi.com’un en güzel özelliği olan fiyat politikası bir çok kullanıcıyı kendine çekiyor, hayvanseverlerin kedi veya köpeklerinin yediği mamaların kalitesine çok dikkat etmesi super premium ve premium mamalara olan talebi arttırıyor. Kedi maması veya köpek maması alacak kişilerin genelde royal canin,hill’s,pro plan,acana veya orijen gibi markaları tercih ettiği biliniyor. Evlerinde besledikleri hayvanın sağlığına özen gösteren bir çok kişi bu özen farklında olan petlebi.com’u tercih ediyor. Kapıda kredi vartı veya kapıda nakit ödeme seçenekleri de mevcut olan siteden alışveriş yapmak oldukça güvenli.

Müşteri memnuniyetini önplanda tutan bir anlayışa sahip olan online petshop sitesi çözüm odaklı bir iletişim kuruyor. Kullanıcılarının taleplerine göre yeni yeni hizmetler geliştiriliyor ve daha kolay kullanım için hayvanseverlerin beğenisine sunuluyor. Mama alacak kişilerin en büyük sorunu mama içeriği ve besleyiciliğidir mamanın kaliteli olması demek içeriğinin kaliteli olması demek. Sitede yer alan tüm kedi maması ve köpek maması ürünlerinin detaylı analiz ve içeriklerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Kaynak : http://www.haber01.com/gundem/petlebicom-kedi-ve-kopek-mamalari-h88735.html

Yorum bırakın